Què és l’ICES?

ICES són les sigles de

Sistema Integral Comunitari de Xarxes d’Intercanvi

L’ICES és una aplicació informàtica, creada especialment per portar la comptabilitat de les monedes socials de manera fàcil i transparent.

Tots els usuaris de la Ecoxarxa de Girona tenim un compte virtual al ICES que ens permet gestionar els nostres intercanvis: publicar les nostres ofertes i demandes, cobrar les vendes, etc.

A més a més, és una eina molt utilitzada en xarxes d’intercanvi de tot el món, i que permet la interacció entre elles. Això vol dir que a través del ICES també podràs fer intercanvis amb la resta de xarxes d’intercanvi de Catalunya… i d’arreu del món!

Per començar els intercanvis és molt senzill, només has de registrar-te a la Ecoxarxa a través de la web que trobes a la Pàgina d’Inici.

Ves seguint els passos que et va sol·licitant i si tens algun problema contacta amb l’administrador: Jordi Mir: jmir21@gmail.com

Aquí és on podràs publicar les teves ofertes i demandes, i consultar les de la resta de participants. També hi trobaràs una pàgina de mostra on podràs anar-te familiaritzant amb el seu funcionament.

Recorda que per començar els intercanvis no cal que tinguis ecogirs, tots tenim un marge de confiança de -100 ecos amb els quals podem començar a beneficiar-nos de tot el que s’ofereix a la xarxa.

Aquest crèdit anirà augmentant a mida que ho facin les teves ventes. Si per exemple has realitzat ventes amb un valor de 150 el teu saldo pot arribar fins a -150. En cap cas el límit no podrà superar els -500.

Deixa un comentari